Рефинансиране ZonaCredit

Посрещнете отпуската с по-малък разход по кредита си.


Изтегли брошура “Пример” и спести повече от 50% от разхода за лихви

Обади се на +359 896889025 или пиши на office@zonacredit.eu, ние ще направим всичко вместо Вас БЕЗПЛАТНО.

Refinancing

Тази статия е ориентирана към клиентите по кредити, които по една или друга причина искат да рефинансират кредитните си задължения от една банка в друга или да обединят кредитни задължения от една или повече банки. Също така към тези, които са недоволни от обслужването или по други причини искат да сменят банката. 


Рефинансиране означава сключване на нов заем за погасяване на стари задължения с цел обединяване на кредити, подобряване на условията по съществуващите кредити, намаляване на месечната тежест и т.н.

Опцията рефинансиране е актуална, ако клиентът се нуждае от допълнителни средства, а след това офертата е нов по-голям заем със старата или *съществена промяна в ценовите характеристики на кредита.

* Вторият случай се отнася за промяна на пазарните лихвени проценти, в който случай Банката прилага по-ниски лихвени проценти за нови клиенти, но за съществуващите поддържа старите лихвени проценти.

Когато встъпваме в сделка за рефинансиране, не винаги излизаме победители! В някои случаи клиентите постъпват неразумно относно рефинансирането на заемите си и управлението на парите и могат в крайна сметка да загубят пари.

Ето някои от най-лошите съвети, които можете да чуете по пътя на рефинансиране:

Дръжте очите си отворени, има много меко казано неточни съвети, които ще чуете от повечето банки:

  • – Върнете се в първоначалния договорен срок от 25-годишен ипотечен кредит
  • – Рефинансирайте бързо и често
  • – Игнориране на опциите за предсрочно плащане
  • – Просто го подпишете – всички са еднакви, договорите са шаблонни

Нуждаете се от професионален съвет?

Ние в ZonaCredit консултираме клиентите си по продукти рефинансиране по всички видове кредити, ипотечни, потребителски и корпоративни, като търсим най-добрите оферти за нашите клиенти и внимателно четем и обясняваме малките букви в текста.

 

Изпрати запитване…